Φιλανθρωπικό gala ΟΝΝΕΔ Τρικάλων

19 Ιουλίου, 2016 17:05 Επιμέλεια: /

f833c4bb-8d05-41fc-9ed5-c6817afc3153_DCE

Η ΟΝΝΕΔ Τρικάλων, στις 26 Ιουλίου, διοργανώνει μια φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη με αγάπη στα παιδιά της «Φλόγας»- Σωματείο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Πλήρως συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες του σωματείου, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, πρωτοστατούμε στον αγώνα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό των πλέον αδύναμων, των μικρών φίλων της «Φλόγας». Τα παιδιά δίνουν έναν ηρωικό αγώνα για να εξασφαλίσουν την πολύτιμη θεραπεία και το δικαίωμα στη ζωή. Εμείς είμαστε δίπλα τους.

Το νέο προεδρείο της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων δηλώνει παρών στα αιτήματα μιας κοινωνίας που καθημερινά μαστίζεται από προβλήματα επιβίωσης. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την πρώτη συνειδητή πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης από μέρους μας. Υπόσχεση και υποχρέωσή μας να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες κινήσεις.

Φίλες και φίλοι, σας καλούμε να υποστηρίξετε μαζί μας, την πρωτοβουλία αυτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

‘’Κανένας στο περιθώριο’’

Με τιμή, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων

Βλαχονάσιος Θάνος

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.