Φυλακές Τρικάλων: Έσκαβαν τούνελ κάτω από το κρεβάτι τους και… έκρυβαν τα χώματα στις τσέπες τους!

18 Δεκεμβρίου, 2015 19:04 Επιμέλεια: /

arxeio_487_355_DCE

Όπως φαίνεται, οι κρατούμενοι δεν ήταν τόσο προσεκτικοί όσο οι ίδιοι νόμιζαν και το σχέδιο της απόδρασης δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους παρακολουθούσαν για μέρες, μέχρι να γίνει η αποκάλυψη της υπόθεσης και του… τούνελ που έσκαβαν οι φυλακισμένοι με σκοπό να αποδράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι άκουσαν… περίεργους θορύβους από κελί. Περίμεναν να βγουν στο προαύλιο οι κρατούμενοι και τότε, πήγαν στο κελί να δουν τι συνέβαινε. Τότε, είδαν έκπληκτοι ότι κάτω από ένα κρεβάτι, οι κρατούμενοι έσκαβαν ολόκληρο τούνελ!

Όμως δεν έγινε τότε η αποκάλυψη της υπόθεσης… Οι σωφρονιστικοί περίμεναν και παρακολουθούσαν τους κρατούμενους του κελιού στον προαυλισμό, οπότε οι φυλακισμένοι έβγαιναν έξω στο προαύλιο και… έβγαζαν με τρόπο, χώματα από τα ρούχα τους! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τελικά σήμερα…

Όσο για το ποιοι ζούσαν στο συγκεκριμένο κελί των φυλακών Τρικάλων; Πρόκειται για τρεις βαρυποινίτες. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ένας από αυτούς είχε πρόσφατα μεταφερθεί εκεί από τις φυλακές της Κέρκυρας, όπου είχε γίνει και εκεί απόπειρα απόδραση από τούνελ όμως… εκεί, τα σχέδια χάλασαν εξαιτίας ενός σκύλου. Οι πληροφορίες λένε λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος συμμετείχε και στην απόπειρα της Κέρκυρας αλλά και σε αυτή των Τρικάλων.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.