Φίδι έκανε τη βόλτα του στο κέντρο της Καλαμπάκας και στην συνέχεια τρύπωσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο – Απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο εκτός πόλης με την παρέμβαση της Π.Υ. Καλαμπάκας

9 Ιουλίου, 2014 21:11 Επιμέλεια: /

fidi se aytokinito

Αναστάτωσε προκάλεσε σήμερα το απόγευμα ένας παράξενος επισκέπτης στο κέντρο της Καλαμπάκας. Φίδι βγήκε παγανιά στην οδό Σιδηροδρόμου προκαλώντας τον φόβο και τον τρόμο στους περαστικούς. Στην συνέχεια τρύπωσε στην μηχανή ενός αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Π.Υ. Καλαμπάκας.

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών το φίδι δεν κουνιόταν από την μηχανή και αυτό ανάγκασε τους πυροσβέστες μαζί με τον ιδιοκτήτη του οχήματος να το μετακινήσουν εκτός πόλης όπου μετά από αρκετή ώρα το φίδι βγήκε από μόνο του και απομακρύνθηκε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.