Φεύγει από το ΚΕΝΑΚΑΠ ο Παναγιώτης Πάτρας – Υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την θέση του Διευθυντή

28 Νοεμβρίου, 2016 21:52 Επιμέλεια: /

kenakap (1)

Αποχωρεί μετά από την λήξη της πενταετούς σύμβασής του από το ΚΕΝΑΚΑΠ , ο Διευθυντής κος ο Παναγιώτης Πάτρας.

Ο κος Πάτρας υπέβαλε την παραίτησή του από το ΚΕΝΑΚΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο και τέλος Δεκέμβρη αποχωρεί από  Αναπτυξιακή.

Η αποχώρηση του κου Πάτρα γίνεται ¨βελούδινα¨ αφού ο ίδιος θέλει να φύγει σε μια περίοδο που οι σχέσεις του με το Διοικητικό Συμβούλιο είναι άριστες.

Ο λόγος που ο κος Πάτρας αποχωρεί από το ΚΕΝΑΚΑΠ είναι ότι προσελήφθη ως Τεχνικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Μολδαβία.

Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Προενταξιακής Βοήθειας  , χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για χώρες που θα ενταχθούν σύντομα.

Η θέση του Διευθυντή μένει πλέον κενή και όλα δείχνουν ότι ο πιθανότερος αντικαταστάτη της του ( με κάθε επιφύλαξη ) θα είναι ο επί σειρά ετών Υποδιευθυντής , Βάϊος Κουτής.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.