Φαινόμενα των καιρών

21 Νοεμβρίου, 2015 09:27 Επιμέλεια: /

images_DCE

Το ότι η εποχή  μας είναι  εποχή  ακροτήτων  ούτε κουβέντα . Όμως   αυτό που συνέβη  στην Κεφαλονιά  δεν μπορεί να περιγραφεί  καθώς   ένα ζευγάρι  ενώθηκε  με τα δεσμά   του  γάμου   . Θα  μου πείτε που   το περίεργο ;   Στην  μεγάλη διαφορά ηλικίας .

Πρόκειται για μία 85χρονη και έναν 33χρονο  και η ένωση έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο . Πρόκειται  για από πολύ γνωστές οικογένειες του νησιού και η νύφη  εκμυστηρεύτηκε σε φίλες της ότι ο νεαρός την «πολιορκούσε» έξι μήνες, ώσπου τελικά είπε το «ναι».

Θα μου πείτε πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά !!!  Μπορεί να μην κοιτά ή να είναι θεότυφλος αλλά τα χρόνια δεν είναι στραγάλια  ; Τώρα , δεν ξέρω τι τραγούδι χόρεψε , αν μπόρεσε να χορέψει δηλαδή , η νύφη αλλά το θέλεις στην κούνια βάλεμε   , θέλεις στην σαρμανίτσα» , μάλλον πάει γάντι στην περίπτωση . Κατά τ΄ άλλα βίον ανθόσπαρτον στα παιδιά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.