Φαινόμενα των καιρών !!

29 Ιουλίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

1_DCE

Προχθές  συνελήφθη  από αστυνομικούς  ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε οικία εξηντάχρονης  αφαιρώντας  πενήντα  ευρώ . Τις προάλλες ένας άλλος , προτάσσοντας ένα ψεύτικο , όπως απεδείχθη εκ των υστέρων ,πιστόλι , απαίτησε και πήρε τριακόσια  περίπου ευρώ από περιπτερούχο . Και βέβαια ουκ έστιν αριθμός περιπτώσεων εισβολής σε σπίτια τα οποία κάνουν φύλλο και φτερό για να ανακαλύψουν κρυμμένα χρήματα ή τιμαλφή .

Ακούγοντας την διήγηση μιας κυρίας για το πώς βρήκε το εσωτερικό του σπιτιού της μετά την εισβολή διαρρηκτών , πράγματι ανατριχιάζεις  αλλά και διερωτάσαι για το που φτάσαμε πια ως κοινωνία και ως κοινωνική συμπεριφορά !!!

Η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει και με το δίκιο τους οι πολίτες  αισθάνονται ανασφαλείς στο ίδιο τους το σπίτι κάτι που η πολιτεία οφείλει να εξετάσει σοβαρά καθώς δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για την δημοκρατία από την ανασφάλεια των πολιτών της .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.