Φαινόμενα των καιρών

15 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

ayra monastiri  klopi_DCE

Ένα απίστευτο γεγονός κατεγράφη στο τοπικό μας κοινωνικό γίγνεσθαι το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ελληνική κοινωνία  κατρακυλήσει στα έσχατα της σήψης και της παρακμής και ότι για ότι θα μας συμβεί υπαίτιοι είμαστε εμείς .

Συγκεκριμένα , άγνωστοι στην δασική περιοχή όπου το μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Αύρας έκλεψαν  οικοδομικά υλικά τα οποία εναπόθεσε  εκεί ο μονάζον σ΄αυτό Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος  προκειμένου να κτισθεί η δεξαμενή για την συλλογή νερού προς εξυπηρέτηση του μοναστηριού .

Δεν ξέρω πια τι φταίει και  φτάσαμε σε τέτοιο  βαθμό ηθικής  κατάπτωσης και παρακμής   . Φταίει άραγε η κρίση , η έκπτωση των ηθικών αξιών ή ότι απομακρύναμε τον Θεό από την συνείδησή μας ;

Μ΄  αυτά  και μ΄ αυτά ενθυμούμαι τα λεγόμενα του παππού μου που μου έλεγε πως στην εκκλησία να δίνεις το καλύτερο  λάδι , το καλύτερο στάρι ….  Ο θεός θα στο ανταποδώσει  στο πολλαπλάσιο … , και να μην να πάρεις ποτέ  από μοναστήρι !!!

Αυτές τις αρχές εμείς τις εξοβελίσαμε και γι΄ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.