Φαινόμενα των καιρών

19 Ιουνίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

Giorgos-Papandreou-570_DCE

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε  ξενοδοχείο του Βόλου όπου  πραγματοποιούνταν   προγραμματισμένη συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος – πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου , άμα τη εμφανίσει στον χώρο  του πρώτου  πολίτη  του Βόλου .

Ο Δήμαρχος Βόλου πλησιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε βαρύτατες εκφράσεις  σε βάρος  του  με αποτέλεσμα να γίνει το «έλα να δεις» .

Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι φαινόμενα των καιρών αλλά το σίγουρο είναι ότι η κρίση δεν πρόκειται  να αντιμετωπισθεί  αναζητώντας  τον αίτιό της καθώς  εκτιμούμε  ότι δεν είναι προσωποποιημένη  αλλά συνδέεται  με συγκεκριμένες συμπεριφορές και λειτουργίες  του πολιτικού και κοινωνικού μας γίγνεσθαι .

Η κρίση αντιμετωπίζεται με συνέργιες , ομόνοια  , εθνική συνεννόηση  , σχέδιο και στρατηγική  . Το χειρότερο είναι να στρέψουμε ο ένας το χέρι ενάντια στον άλλον και να γίνει η Ελλάδα  «Βοσνία  – Ερζεγοβίνη»  . Κάποιοι βέβαια θερμοκέφαλοι το επιδιώκουν αλλά οι πολίτες δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.