Φαινόμενα των καιρών

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
19 Ιουνίου 2015, 07:59

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε  ξενοδοχείο του Βόλου όπου  πραγματοποιούνταν   προγραμματισμένη συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος – πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου , άμα τη εμφανίσει στον χώρο  του πρώτου  πολίτη  του Βόλου .

Ο Δήμαρχος Βόλου πλησιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε βαρύτατες εκφράσεις  σε βάρος  του  με αποτέλεσμα να γίνει το «έλα να δεις» .

Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι φαινόμενα των καιρών αλλά το σίγουρο είναι ότι η κρίση δεν πρόκειται  να αντιμετωπισθεί  αναζητώντας  τον αίτιό της καθώς  εκτιμούμε  ότι δεν είναι προσωποποιημένη  αλλά συνδέεται  με συγκεκριμένες συμπεριφορές και λειτουργίες  του πολιτικού και κοινωνικού μας γίγνεσθαι .

Η κρίση αντιμετωπίζεται με συνέργιες , ομόνοια  , εθνική συνεννόηση  , σχέδιο και στρατηγική  . Το χειρότερο είναι να στρέψουμε ο ένας το χέρι ενάντια στον άλλον και να γίνει η Ελλάδα  «Βοσνία  – Ερζεγοβίνη»  . Κάποιοι βέβαια θερμοκέφαλοι το επιδιώκουν αλλά οι πολίτες δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε  !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .