Φασολάδα τρομερή …. τα κούλουμα στο Δήμο Καλαμπάκας – Αναλυτικά που θα πραγματοποιηθούν

admin
admin
23 Φεβρουαρίου 2017, 09:17

Δείτε αναλυτικά που θα πραγματοποιηθούν τα κούλουμα στο Δήμο Καλαμπάκας την Καθαρά Δευτέρα.

Αρκετοί είναι οι Σύλλογοι που ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν τα κούλουμα και φέτος καλώντας το κόσμο.

Το stagonnews σας παρουσιάζει αναλυτικά τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν τα κούλουμα φέτος.

Αναλυτικά:

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Φεβρουαρίου 2017 

11.00 π.μ.

Κούλουμα στην Καλαμπάκα

Αύλειος χώρος «ΚΕΓΕ»


Ο εκπολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος Βλαχάβας «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στα παραδοσιακά κούλουμα που διοργανώνει τη Δευτέρα 27/2/2017 στην αίθουσα του συλλόγου στο δημοτικό σχολείο Βλαχάβας. Θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα!!!


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» προσκαλεί όλους του Κρυοβρυσιώτες και όλο τον κόσμο, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας 27/2  στην αίθουσα του συλλόγου στην Κρύα Βρύση.Η παραδοσιακή Φασολάδα θα έχει την τιμητική της καθώς και η λαγάνα, αλλά και τα νηστίσιμα εδέσματα, ενώ το κρασάκι θα ρέει άφθονο!!!


O ΕΜΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ »Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ» Προσκαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου στα κούλουμα, την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου,με σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακή φασολάδα!!!!!!!!! Να είστε όλοι εκεί!!!!!!!


Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας συνεπής σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017 και ώρα 11:00 π.μ στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου θα μοιραστεί η παραδοσιακή φασολάδα.


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ.
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΩΡΑ 11:00 -13:00 ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ, ΛΑΓΑΝΑ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ .
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Οξύνειας »Η Μερίτσα» σας προσκαλεί και φέτος να γιορτάσετε μαζί του το αποκορύφωμα της Αποκριάς την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 16:00μ.μ στην αίθουσα του χορευτικού με μασκέ πάρτυ για μικρούς και μεγάλους.
Και την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00π.μ στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου με παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνες, χαλβά και πέταγμα χαρταετού.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας τα εδέσματα θα δοθούν στις αποθήκες.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας «Το Γεφύρι» σας ενημερώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο του Σχολείου θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα, τουρσί νοστιμότατο, παραδοσιακοί λουκουμάδες και άλλα νηστίσιμα εδέσματα.

Ντυθείτε μασκαράδες και ελάτε να φάμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε με τις μουσικές επιλογές του  Dj Άγγελου.


Ο Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας ανακοινώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα, ώρα 11:30 π.μ, στην αυλή της αίθουσας του συλλόγου θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνα. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Καλαμπάκας για την παροχή των φασολιών και για την τεχνική υποστήριξη για την παρασκευή της φασολάδας


 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αύρας ενημερώνει ότι : Την Καθαρά Δευτέρα  27- Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Συλλόγου θα τελεστεί κοπή πίτας και θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα , λαγάνα και  άλλα νηστίσιμα εδέσματα

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι στην Πλατεία !!!!

Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά..

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .