Ευχαριστήριο του Συλλόγου Βασιλικής

15 Μαρτίου, 2016 22:55 Επιμέλεια: /

DSD_4906_DCE

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρακάτω φορείς και πολίτες για την επιτυχή εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο χωριό μας.

Ευχαριστούμε:

  • Όλους τους κατοίκους και συνδημότες μας που επέλεξαν να γιορτάσουμε παρέα τα φετινά κούλουμα
  • το Δήμο Καλαμπάκας για τη συνδρομή του στη διάθεση παραδοσιακής φασολάδας και σαρακοστιανών εδεσμάτων
  • τα καταστήματα της Βασιλικής για την προσφορά πρώτων υλών για την παρασκευή στη φασολάδας
  • τις γυναίκες του χωριού μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην παρασκευή και διανομή της παραδοσιακής φασολάδας και των σαρακοστιανών
  • τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πάντα στηρίζουν και υποστηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου μας και ειδικά για την προβολή, προώθηση και κάλυψη της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
  • τις επιχειρήσεις: «Βιομηχανία χαλβάδων & τυροκομικών προϊόντων ΜΑΤΗΣ Α.Ε.» και «Πιπεριές Σαρακίνας»

Με τιμή

Το ΔΣ του ΕΜΟ Βασιλικής

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.