Εξωραϊσμός ;

27 Ιουλίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

platanodasos 1_DCE

Εποχούμενος προς Διάβα βρέθηκα μπροστά σε κάποιους χώρους ιδιαίτερου φυσικού που δυστυχώς , αντί να προστατευτούν και αναβαθμιστούν με κάποια μικρή παρέμβαση , έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι και χώροι περιβαλλοντικής επιβάρυνσης .
Ξεκινάμε από τον χώρο «Αυλότοπος» γεμάτος με βουνά κοπριών από τα διάφορα μαντριά που υπάρχουν σε βαθμό που να αναρωτιέσαι για την ανοχή της τοπικής κοινωνίας .
Προχωράς παρακάτω και συναντάς ένα πανέμορφο πλατανόδασος («Σιλιγκάτα») εντός του πολεοδομικού ιστού και βλέπεις κυριολεκτικά μια χωματερή με το ίδιο ερώτημα να τίθεται και πάλι .
Φτάνεις στην πηγή «Μπαμπαλή» και την βρίσκεις και αυτήν στα μαύρα της τα χάλια όπως και μια σειρά άλλοι χώροι (βλέπε παραποτάμιο πλατανόδασος ). Αλήθεια , ποια η θέση των τοπικών φορέων για όλα αυτά ;
Μήπως η Διάβα χρειάζεται έναν καλό εξωραϊσμό ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ξέχασες την χωματερή στο πλατανόδασος.
    Εδώ και 12 χρόνια, ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος έχει την ανάδειξή του ως πάρκο, στο προεκλογικό πρόγραμμα του.
    Όσο για την ερώτηση» Μήπως η Διάβα χρειάζεται έναν καλό εξωραϊσμό ;”
    Εγώ θα ρωτούσα «Μήπως κάποιοι δεν πρέπει να πετάνε τα σκουπίδια σε αυτές τις τοποθεσίες.”

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.