Επιστολή προς το Δήμο Καλαμπάκας κατέθεσαν έξι εργαζόμενοι του Δήμου – Δήμαρχος Καλαμπάκας : Θα τους είχα διώξει αν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας

13 Μαρτίου, 2017 10:09 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Επιστολή απέστειλαν έξι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμπάκας θέτοντας μια σειρά ερωτημάτων και ζητώντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη πρόκειται για έξι εργαζόμενους που διορίστηκαν στο Δήμο με 8μηνη σύμβαση το 2015 μέσω ΑΣΕΠ με την κυβέρνηση να ανανεώνει τη σύμβασή τους για ολόκληρο το 2016 και το 2017.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με το νόμιμο ωράριό τους, την εργασία τους, ζητούν αποζημίωση διότι για ένα μήνα δεν προμηθεύονταν το γάλα, ζητούν να μάθουν αν δικαιούνται επίδομα ανθυγιεινής εργασίας κ.α.

Η κίνηση των εργαζομένων έχει εξοργίσει τον κ. Σινάνη που δήλωσε πως σε άλλη περίπτωση εφόσον ήταν ελεύθερος επαγγελματίας θα τους είχε διώξει από την εργασία αλλά σαν Δήμαρχος δεν μπορεί να πράξει το ίδιο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μαύρη Τουλίπα

    Είναι σχεδόν αποκρουστικός ο τρόπος με τον οποίο ο δήμαρχος κατέφυγε στον «μπαμπούλα» της απόλυσης. Για μια ακόμη φορά κατέφυγε στην προσφιλή του λαϊκισμό για να δημιουργήσει εντυπώσεις κι όχι για να δώσει πειστικές απαντήσεις. Επί της ουσίας δηλαδή αν οι εργαζόμενοι έχουν δίκαιο η άδικο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.