Επιστολή προς το Δήμο Καλαμπάκας κατέθεσαν έξι εργαζόμενοι του Δήμου – Δήμαρχος Καλαμπάκας : Θα τους είχα διώξει αν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
13 Μαρτίου 2017, 10:09

Επιστολή απέστειλαν έξι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμπάκας θέτοντας μια σειρά ερωτημάτων και ζητώντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη πρόκειται για έξι εργαζόμενους που διορίστηκαν στο Δήμο με 8μηνη σύμβαση το 2015 μέσω ΑΣΕΠ με την κυβέρνηση να ανανεώνει τη σύμβασή τους για ολόκληρο το 2016 και το 2017.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με το νόμιμο ωράριό τους, την εργασία τους, ζητούν αποζημίωση διότι για ένα μήνα δεν προμηθεύονταν το γάλα, ζητούν να μάθουν αν δικαιούνται επίδομα ανθυγιεινής εργασίας κ.α.

Η κίνηση των εργαζομένων έχει εξοργίσει τον κ. Σινάνη που δήλωσε πως σε άλλη περίπτωση εφόσον ήταν ελεύθερος επαγγελματίας θα τους είχε διώξει από την εργασία αλλά σαν Δήμαρχος δεν μπορεί να πράξει το ίδιο.

 

  • Μαύρη Τουλίπα

    Είναι σχεδόν αποκρουστικός ο τρόπος με τον οποίο ο δήμαρχος κατέφυγε στον «μπαμπούλα» της απόλυσης. Για μια ακόμη φορά κατέφυγε στην προσφιλή του λαϊκισμό για να δημιουργήσει εντυπώσεις κι όχι για να δώσει πειστικές απαντήσεις. Επί της ουσίας δηλαδή αν οι εργαζόμενοι έχουν δίκαιο η άδικο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .