«Έξυπνη Κινητικότητα. Ισχυρή Οικονομία»

14 Σεπτεμβρίου, 2016 13:31 Επιμέλεια: /

emw2016_post3

Ο Δήμος Καλαμπάκας συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16 – 22 Σεπτεμβρίου) με κεντρικό σύνθημα για το 2016 «Έξυπνη Κινητικότητα. Ισχυρή Οικονομία».

Στόχος των δράσεων είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση των τοπικών φορέων και των πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση μέσω αυτής, της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ζωής της πόλης μας.

Στα πλαίσια των δράσεων έχει προγραμματιστεί η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Τρικάλων από το ύψος του Δημαρχείου μέχρι την οδό Μασούτα, προωθώντας την πεζοπορία αλλά και τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες που θα διοργανωθούν στον δρόμο. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (τοπική αργία) στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 11:00, διοργανώνεται το 4ο 3 on 3  Street Basketball, ενώ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα, θα διοργανωθεί 4ο 3 on 3  Street Volleyball. Η συμμετοχή όλων μας θα προβάλει την ταυτότητα της πόλης μας, δημιουργώντας μια βάση για μελλοντικές αντίστοιχες δράσεις.

Η υιοθέτηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη μας, όπως το ποδήλατο ή ακόμα και το βάδισμα, είναι ενέργειες που όλοι θα πρέπει να σκεφτούμε και να εντάξουμε στη ζωή μας, με αρχή την φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα μας, όσο και για την πόλη μας που θα γίνει πιο καθαρή, ήσυχη, ασφαλέστερη, λιγότερο συνωστισμένη και σίγουρα ένα καλύτερο μέρος για να μένουμε.

Δήμος Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    «Η υιοθέτηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς……ακόμα και το βάδισμα είναι ενέργειες που όλοι πρέπει να σκεφτούμε…..»
    Εμείς το γνωρίζουμε εσείς;
    Δύο χρόνια δεν βάψατε ούτε μια διάβαση πεζών, οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, ακόμα και η πρόσβαση στα πεζοδρόμια είναι δύσκολη.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.