«Έξυπνες πόλεις»

30 Μαρτίου, 2016 08:02 Επιμέλεια: /

kalampaka apo meteora 2_DCE

«Μόνο με την απαραίτητη χρηματοδότηση μπορούν οι Δήμοι να προωθήσουν και να ασκήσουν πολιτικές για να μετατραπούν σε «Έξυπνες» πόλεις οι Δήμοι της χώρας» , δηλώνει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης .

Δεν αντιλέγει κανένας πως  «δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν γενέσθαι των δεόντων» , ωστόσο όμως δεν έχουμε δει  και κινήσεις που να καθιστούν τα πολεοδομικά συγκροτήματα  «έξυπνες πόλεις». Και δε μιλάμε για κάτι εξόχως μεγαλεπήβολο που ίσως απαιτεί και χρήμα και χρόνο ,αλλά  το να μην έχει καταφέρει η Καλαμπάκα να έχει πεζόδρομο , λέει πολλά για το πώς σκεπτόμαστε την πόλης μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπουρανής

    Όσα χρήματα και να πάρουν γραφεία θα αλλάζουν, απευθείας αναθέσεις θα δίνουν και λουκούμια θα αγοράζουν!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.