Εξευρωπαϊσμός ;

16 Σεπτεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

νετ-_DCE

Πράγματι η προεκλογική περίοδος και μάλιστα στην κορύφωσή της , αφού την Κυριακή καλούμαστε στις κάλπες , μπορεί να συγκριθεί με άλλες , Ευρωπαϊκών χωρών , που μάλλον περνούν απαρατήρητες .

Έτσι και εδώ . Η  υποτονική ατμόσφαιρα  προσομοιάζει  με εκείνη την ατμόσφαιρα και το ερώτημα που τίθεται είναι αν εξευρωπαϊστήκαμε ή η γενικευμένη απογοήτευση και η έλλειψη ελπίδας στο υπάρχον πολιτικό σύστημα επηρεάζει την  ατομική και συλλογική συμπεριφορά των πολιτών .

Είναι σαφές ότι η απογοήτευση των πολιτών είναι έντονη αλλά ωστόσο και κάποιες κοινωνικές εκφάνσεις κατά την προεκλογική περίοδο έχουν αλλάξει και έτσι πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο . Από τις μεγάλες και ζωντανές πολιτικές συγκεντρώσεις στις πλατείες των  Ελληνικών πόλεων πάμε στα μουγκά να ψηφίσουμε !!! Πολιτικός πολιτισμός ή μουγκή δημοκρατία ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.