Εξετάσεις στη σχολή χορού της Μαρίας Βασιλοπούλου

9 Ιουνίου, 2015 09:05 Επιμέλεια: /

IMG_3905_DCE

Η Σχολή της κα Βασιλοπούλου, ως επιλεγμένο και κατάλληλα εξοπλισμένο Εξεταστικό Κέντρο, διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία εξετάσεις χορού, με εξετάστρια απεσταλμένη από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου (Royal Academy of Dance) κα Rachel Jackson.

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου οι μαθήτριες διαγωνιστήκαν στην εξεταστέα ύλη της χρονιάς. Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός μετά την εξέταση μαρτυρούσαν ότι οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές.

Η δοκιμασία αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική εμπειρία για τις μαθήτριες οι οποίες αναμένουν τα αποτελέσματα το Σεπτέμβρη όπου θα λάβουν τα σχετικά διπλώματα της Royal Academy of Dance.

Τα μαθήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ.

Η Σχολή προετοιμάζεται τώρα για την ετήσια χορευτική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015.
Κ

αλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε κορίτσια!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.