Εξετάσεις στη χολή χορού της Μαρίας Βασιλοπούλου

20 Ιουνίου, 2017 09:06 Επιμέλεια: /

_DSC8210_DCE

Στις 14 Ιουνίου στη Σχολή της κα Βασιλοπούλου διεξήχθησαν  εξετάσεις  χορού  του Αγγλικού συστήματος  Royal Academy of Dance (RAD), με εξετάστρια την κ. sally Badik. Σήμερα η R.A.D.  αποτελεί μια από τις κυρίαρχες διεθνώς εξεταστικές επιτροπές στο κλασικό μπαλέτο, προωθεί τη γνώση, την κατανόηση και την πρακτική του χορού παγκοσμίως.

Η ακαδημία βρίσκεται στην 1η γραμμή της διεθνούς  εκπαίδευσης  χορού .Με πάνω από14.500 μέλη σε 82 χώρες, η ακαδημία είναι  ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς χορευτικής παιδείας στο κόσμο, με προσωπικό 182 εξεταστών και 200.000 μαθητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο. Η Ακαδημία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Οι καθηγητές της εμπνέουν χορευτές σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων (κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου), τα παιδιά μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παράσταση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας στις 20:30.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.