Ευρωπαϊκή Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

19 Σεπτεμβρίου, 2017 09:54 Επιμέλεια: /

European_Heritage_Days

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 (22 έως 24 Σεπτεμβρίου) με θεματική την/τις «ΠΟΛ(ε)ΙΣ», ο οποίος συντονίζεται από τη Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017:

 

ΔΙΔΥΜΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

(στο ισόγειο των Παλιών Φυλακών )

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δ΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού: «Μια μέρα στο λουτρό της πόλης». Η δράση περιλαμβάνει ξενάγηση, διαδραστικό έντυπο και επιτραπέζιο παιχνίδι.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής

Εύη Ντάφη , Ράνια Μπαλογιάννη  Τηλ. 2431076647 email: efatri@culture.gr

 

Το  Σάββατο και την Κυριακή, 23-24 Σεπτεμβρίου 2017:

 

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

25ης Μαρτίου & Μαχάωνος

«Καλλιτεχνική συνάντηση με την αρχαία Τρίκκη στην Αρχαιολογική Συλλογή Τρικάλων». Οι σπουδαστές καλλιτεχνικών εργαστηρίων της πόλης των Τρικάλων αποδίδουν εκθέματα της Συλλογής.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής

Εύη Ντάφη , Ράνια Μπαλογιάννη  Τηλ. 2431076647 email: efatri@culture.gr

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.