Ευαισθησίες

11 Ιουλίου, 2014 07:56 Επιμέλεια: /

fidi se aytokinito

Ποιος αλήθεια μπορεί , μετά από αυτό που συνέβη με το χαριτωμένο φιδάκι που βρέθηκε σε αυτοκίνητο συμπολίτη μας , να πει ότι οι Έλληνες δεν είναι ευαίσθητοι φυσιολάτρες ;
Λοιπόν , το συμπαθητικό ερπετό βρέθηκε , άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες , να συνταξιδεύει με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μέχρι Καλαμπάκα και όταν αυτό παρκάρισε έσκασε μύτη προκαλώντας την κινητοποίηση για να το απεμπλέξουν από το αυτοκίνητο χωρίς και να το πετύχουν .
Την λύση έδωσε ο ιδιοκτήτης που πήρε το αυτοκίνητο , το τσούλησε μέχρι το χώρο του Ο.Σ.Ε και στη συνέχεια έβαλε ένα κουπάκι γάλα στη βάση του τροχού και είχε την υπομονή , ο άνθρωπος , να περιμένει να σκάσει μύτη .
Πράγματι το φιδάκι προκλήθηκε απ την οσμή του γάλακτος και αφού χόρτασε ξεγλίστρησε αθόρυβα όπως και ήρθε .
Ε , αν αυτό δεν δηλώνει ευαισθησία , τι άλλο μπορεί να δηλώνει ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.