Εβδομάδα Γαλλοφωνίας

11 Μαΐου, 2017 08:00 Επιμέλεια: /

aifel_DCE

Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων

Εκδηλώσεις Γαλλοφωνίας  2017

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας, διοργανώνει το Σάββατο 13, την Κυριακή 14  και το Σάββατο 20 Μαΐου  2017, ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό.

Με αφορμή τον φετινό διαγωνισμό γαλλοφωνίας που είχε ως θέμα « HIS[TOI]RES / MÉ[MOI]RES »,  « ΙΣΤΟΡΙΕΣ / ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ» και με το σύνθημα    «Ελάτε να ανοίξουμε το σεντούκι των αναμνήσεων μας à la γαλλικά », οι μαθήτριες και οι μαθητές θα πάρουν τον λόγο και θα μας βοηθήσουν να ανασύρουμε από το σεντούκι  τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας μέσα από μια ποικιλία παρουσιάσεων όπως θεατρικά σκετς, τραγούδια, χορογραφίες, ποιήματα, μύθοι, video, παρουσιάσεις ppt, εικαστικές δημιουργίες,… .

 

Συμμετέχουν μαθήτριες και μαθητές των ακόλουθων σχολείων:

·         Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 7ο , 9ο , 10ο , 12ο , 25, 27ο,  30ο , 33ο και 35ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Βασιλικής, Πηγής, Βαλτινού, Παλαιομονάστηρου, Πύλης και Μεγάρχης.

·         Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

1ο Γυμνάσιο Τρικάλων , 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων, 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων και Μουσικό Σχολείο Τρικάλων ( Γυμνάσιο και Λύκειο) καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, παραπλεύρως της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. :

Σάββατο 13  Μαΐου 2017 :     6:30μ.μ.- 8:30μ.μ.

Κυριακή 14  Μαΐου 2017 :     6:30μ.μ.- 8:30μ.μ.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017 :     6:30μ.μ.- 8:30μ.μ.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.