Έτσι απαντούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί άνδρες

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
28 Μαρτίου 2020, 08:24

Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε ο Covind-19  και επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα προφύλαξης επισημάναμε την ανάγκη ο Δήμος ΜΕΤΕΩΡΩΝ να αποκτήσει σύστημα τηλεδιασκέψεων για τις εξ ΄ αποστάσεως συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , της Οικονομικής Επιτροπής και φυσικά όλων των διοικήσεων των Νομικών Προσώπων του Δήμου . Επίσης επισημαίναμε και την ανάγκη ο Δήμος να αναπτύξει το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης .

Αντί λοιπόν αυτά να εκληφθούν ως ερέθισμα  και προβληματισμό δεχθήκαμε την μήνη του επιστημονικού συνεργάτη του Δημάρχου ο οποίος , ως μη όφειλε , με αναρτήσεις του σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης απέδωσε στα γραφόμενά μας  αντιπολιτευτική σκοπιμότητα εκθέτοντας τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή συνολικά , δημιουργώντας παράλληλα  εσωτερικές τριβές στην Δημοτική Ομάδα του κ.Αλέκου.

Δυστυχώς και παρά τις δημόσιες παρεμβάσεις μας όσον αφορά αυτήν την συμπεριφορά του εν λόγω συνεργάτη του Δημάρχου, ο Δήμαρχος τηρεί σιγή ιχθύος κρυπτόμενος .

Όμως αυτό που δεν πράττει έναντι των εντολέων του ο κ. Αλέκος  , παρά τις έκτακτες συνθήκες  που δημιούργησε ο Covind-19, το έπραξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου ο οποίος με επιστολή προς όλους τους Δημάρχους της χώρας ενημερώνει για την ανάπτυξη συστήματος τηλεδιάσκεψης για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών .

Δύο διαφορετικές στάσεις πολιτικών ανδρών που αναμφίβολα αναδεικνύουν την υπεύθυνη στάση και την  σύγχρονη αντίληψη της διαχείρισης των κοινών  ,από τη μία , και την εγωιστική μικρόψυχη αντίληψη , από την άλλη .

Οι συγκρίσεις σε κάθε πολίτη  !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .