Ετήσια Συνεστίαση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαμπάκας

14 Φεβρουαρίου, 2017 10:33 Επιμέλεια: /

ekpaideytikoi 2016 (28)_DCE

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαμπάκας, σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε όπως η ετήσια συνεστίασή μας να γίνει, το Σάββατο , 18-02-2017, στο Belvedere (στην είσοδο στην ανατολική πλευρά της πόλης).

 

Η τιμή της κάρτας ανέρχεται στα 15 € και περιλαμβάνει πλούσιο μενού,  ποτό και μουσική.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα διεξαχθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

 

Θα βραβευτούν  τα παιδιά των εκπαιδευτικών του  Συλλόγου μας  που εισήχθησαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας. (Παρακαλούνται  οι γονείς  που έχουν παιδιά που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να επικοινωνήσουν με το ΔΣ  για  πληροφορίες , ως προς τη Σχολή που πέρασαν.)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                     ΦΙΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.