Έτοιμος για εθελοντική προσφορά στα νησιά της άγονης γραμμής, με τη Σύμπλευση, ο Λιάπης

admin
admin
7 Μαρτίου 2016, 17:46

Στον δοκιμαστικό πλου της Σύμπλευσης στη Τζια συμμετείχε ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης την περασμένη Κυριακή, εν όψει της εθελοντικής εξόρμησης, για την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών και τη στήριξη του δικτύου υποδομών των νησιών της άγονης γραμμής του Αιγαίου μας, η οποία θα λάβει χώρα τον προσεχή Απρίλιο.

Καθώς τα προβλήματα και οι κίνδυνοι εντείνονται συνεχώς για τη χώρα, αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία οι συλλογικότητες οι οποίες αποσκοπούν στην ανιδιοτελή ενίσχυση της υγείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των ακριτών του Αρχιπελάγους μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και παράγει απτά αποτελέσματα η Σύμπλευση, στις εθελοντικές τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται αρκετοί γνωστοί ιατροί των Αθηνών, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και των κοινωνικών επιστημών, διακεκριμένα ονόματα του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού χώρου, όπως οι κύριοι Πατέρας και Βερνίκος, άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής, όπως ο πρώην πρίγκιπας της Ελλάδος Νικόλαος και μεγάλος αριθμός πολιτών με βαθιές εθελοντικές ευαισθησίες αλληλεγγύης και αρωγής στον συνάνθρωπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .