Έτοιμος για εθελοντική προσφορά στα νησιά της άγονης γραμμής, με τη Σύμπλευση, ο Λιάπης

7 Μαρτίου, 2016 17:46 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Στον δοκιμαστικό πλου της Σύμπλευσης στη Τζια συμμετείχε ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης την περασμένη Κυριακή, εν όψει της εθελοντικής εξόρμησης, για την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών και τη στήριξη του δικτύου υποδομών των νησιών της άγονης γραμμής του Αιγαίου μας, η οποία θα λάβει χώρα τον προσεχή Απρίλιο.

Καθώς τα προβλήματα και οι κίνδυνοι εντείνονται συνεχώς για τη χώρα, αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία οι συλλογικότητες οι οποίες αποσκοπούν στην ανιδιοτελή ενίσχυση της υγείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των ακριτών του Αρχιπελάγους μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και παράγει απτά αποτελέσματα η Σύμπλευση, στις εθελοντικές τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται αρκετοί γνωστοί ιατροί των Αθηνών, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και των κοινωνικών επιστημών, διακεκριμένα ονόματα του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού χώρου, όπως οι κύριοι Πατέρας και Βερνίκος, άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής, όπως ο πρώην πρίγκιπας της Ελλάδος Νικόλαος και μεγάλος αριθμός πολιτών με βαθιές εθελοντικές ευαισθησίες αλληλεγγύης και αρωγής στον συνάνθρωπο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.