Έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο

29 Δεκεμβρίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

xionias dek 2011 1_DCE

Το ότι οι προβλέψεις  της  Μετεωρολογικής υπηρεσίας  προβλέπει όχι μόνο χιόνια , ακόμα και στα πεδινά , έντονο  παγετό  είναι γεγονός . Το αν θα επαληθευτούν αυτές οι προβλέψεις , αναμένεται να το δούμε εν της πράγμασι . Ωστόσο οι δήμοι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον χιονιά .

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ; Αλάτι , μηχανήματα αποχιονισμού και άνθρωποι που θα μετέχουν στην επιχείρηση .

Πάντως ο αντιδήμαρχος έργων Δημήτρης Βουρλίτσης που ρωτήσαμε να μας πει αν υπάρχει σχεδιασμός  και συντονισμός ,μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για παν ενδεχόμενο !!

Αντιδήμαρχε , εμείς δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε , μια και ως Δήμαρχος Ασπροποτάμου και εμπειρία έχεις αποκτήσει και ξέρεις που πονάει η περιοχή σε περίπτωση χιονόπτωσης , άρα είναι θέμα ρουτίνας !!!

Ωστόσο , καλού κακού προετοιμάσου περισσότερο και καλύτερα γιατί , αν αντιλαμβάνομαι καλώς κάποιοι σε περιμένουν στην γωνία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΣΣΣΣ!!!!

    ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;;ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ..ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΣ ΡΙΞΕΙ 1 ΠΟΝΤΟ ΧΙΟΝΙ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ Κ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.