Ετοιμάζουν κάτι;

23 Ιουλίου, 2017 14:23 Επιμέλεια: /

Untitled

Στην κεντρική  πλατεία  της Καλαμπάκας  βρέθηκαν χθες  Σάββατο, ο  πρώην  Δήμαρχος  Καλαμπάκας  και  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. ΗΛΙΑΣ   ΚΑΧΡΙΜΑΝΙΔΗΣ,  με τον καλό του φίλο, σύντροφο και  επικεφαλή του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ , ΤΟΥ Νομού  μας, κ. ΚΩΣΤΑ ΦΑΜΙΣΗ.

Οι δυο άνδρες είχαν πολλά να κουβεντιάσουν για τις τρέχουσες και μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις και όπως μας αποκάλυψαν το ΠΑΣΟΚ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες εκλογές και μάλιστα στην επόμενη κυβερνητική σύνθεση.

Απομένει λοιπόν,  οι  προβλέψεις  των  να  επαληθευτούν,  με το  επιθυμητό ποσοστό   που θα στείλει ο Ελληνικός  Λαός  τον  συμπολίτη μας κ. ΚΩΣΤΑ ΦΑΜΙΣΗ  στη Βουλή  των  Ελλήνων …

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.