Έτοιμα όλα την Πρωτοχρονιά

21 Δεκεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

dimarxeio anakastkevi  (5)

Εντατικά δουλεύουν τα συνεργεία στο Δημοτικό μέγαρο ώστε όλα να είναι έτοιμα την Πρωτοχρονιά ώστε  να γίνει , όπως παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο , η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Λοιπόν , για όσους δεν γνωρίζουν  ο εσωτερικός χώρος του δημαρχείου αλλάζει όψη καθώς γίνονται μια σειρά νέες διαρρυθμίσεις  στον πρώτο όροφο προκειμένου να γίνουν  γραφεία Αντιδημάρχων , Γενικού Γραμματέα , και προϊσταμένων υπηρεσιών .

Έτσι την Κυριακή ο χώρος θύμιζε εργοτάξιο με τους τεχνικούς να δίνουν μάχη με το χρόνο .

Πάντως ο δήμαρχος Χρήστος Σινάνης είναι από πάνω τους δίνοντας τις σχετικές οδηγίες για εντατικοποίηση των εργασιών δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που θα προκύψει για το σπίτι του λαού !!!

Δήμαρχε , εμείς ευχόμαστε να μη σε βρει  η αλλαγή του χρόνου  σε καμιά σκάλα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε βάλε μικρόφωνα για να δεις τι θα λέει ο λαός την πρωτοχρονιά με την κοπή της πίτας για το έργο. Θα μου πεις, τι με νοιάζει μέσα σε 4 χρόνια θα ξεχαστεί. Είναι και αυτό μια άποψη.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.