Έτοιμα όλα μέχρι τέλος του χρόνου – Για την νέα μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ

13 Οκτωβρίου, 2015 10:50 Επιμέλεια: /

DSC_5002_DCE

Μάλλον εντατικοποιούνται οι διαδικασίες από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα παραδώσει προς χρήση στην περιοχή μια νέα πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων που αναμένεται να προσφέρει πολλές και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που τις έχουν ανάγκη . Τούτο δείχνει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ενέκρινε την διαδικασία (μειοδοτικό Διαγωνισμό) προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού το οποίο θα βοηθήσει στην πλήρη λειτουργία της μονάδας όπως σταθερός εξοπλισμός κουζίνας, κινητός εξοπλισμός κουζίνας, Εξαερισμός κουζίνας, εξοπλισμός πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, έπιπλα, ηλεκτρικά είδη, ιατροτεχνικός εξοπλισμός, εξοπλισμός φυσιοθεραπείας, λευκά είδη, ανελκυστήρας μικρού φορτίου, πυροσβεστικό αντλητικό συγκρότημα, είδη υγιεινής κ.λ.π .
Να σημειώσουμε ότι η διενέργεια του συγκεκριμένου διαγωνισμού κρίνεται επείγουσα καθόσον το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 31/12/2015 και είναι υποέργο «Προμήθεια Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού και Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού» της Πράξης «Κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων», με κωδικό MIS 434032 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα –Ήπειρος» με προϋπολογισμό 246.000,00 €
Με βάση αυτά όλα δείχνουν ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους και από εκεί και πέρα εκείνο που απομένει είναι η μορφή και το κόστος λειτουργίας κάτι που αναμένεται να εξεταστεί στο πλαίσιο συνεργασίας Μητρόπολης και Δήμου .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.