Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

23 Νοεμβρίου, 2016 16:53 Επιμέλεια: /

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ-ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-2

Κώστας Αγοραστός: «Υλοποιούμε χρήσιμα έργα τα οποία να δίνουν διεξόδους στην καθημερινότητα των κατοίκων της υπαίθρου»

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πρόκειται να κατασκευάσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Τοπική Κοινότητα Κορυδαλλού του Δήμου Καλαμπάκας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 122.400 ευρώ (με ΦΠΑ) του οποίου οι εργασίες ξεκινούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου το οποίο εκτελείται από πόρους του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερη σημασία για τους κατοίκους του Κορυδαλλού. Ένα έργο που δίνει τη δυνατότητα στην Κοινότητα να έχει τον δικό της χώρο για να πραγματοποιεί ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις σε μια αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη και με σύγχρονες προδιαγραφές. Στόχος μας ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι να υλοποιούμε χρήσιμα έργα τα οποία να δίνουν διεξόδους στην καθημερινότητα των κατοίκων της υπαίθρου, δημιουργώντας παράλληλα μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία»

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή αίθουσας στον Κορυδαλλό του Δήμου Καλαμπάκας επιφάνειας 115,00 m2  περίπου σε δημοτικό οικόπεδο η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες για διενέργεια προγραμμάτων κατάρτισης των δημοτών, ενώ θα μπορεί να εξυπηρετεί και μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις . Το κτίριο θα είναι ισόγειο και περιλαμβάνει μια μεγάλη αίθουσα και τους βοηθητικούς χώρους όπως, κουζίνα, αποθήκη  και  χώρους υγιεινής.

Η είσοδος στο κτίριο γίνεται από την κεντρική είσοδο η οποία είναι διαμορφωμένη με ράμπα, ενώ υπάρχει μία ακόμη  βοηθητική για λόγους πυροπροστασίας.  Στην παρούσα εργολαβία του έργου θα κατασκευαστεί η πρώτη φάση του έργου η οποία θα περιλαμβάνει :

·         τις απαραίτητες χωματουργικές εργασίες για το κτίριο και τον περιβάλλον χώρο

·         εργασίες με σκυροδέματα στον περιβάλλοντα χώρο ( υποβάσεις , τοιχεία αντιστήριξης )

·         την κατασκευή του φέροντος  οργανισμού, ο οποίος  θα γίνει από οπλισμένο σκυρόδεμα και με τοίχους πλήρωσης από τούβλα και θερμομόνωση ,

·         την επικάλυψη του κτιρίου αυτού θα γίνει με ,μεταλλική στέγη και θερμομονωτικά πάνελς

·         ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που αφορούν την γείωση του κτιρίου και εργασίες ύδρευσης και αποχέτευσης  .

Όλες  οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με την μελέτη και τις ισχύουσες προδιαγραφές.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.