Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Σεραφείμ Αθανασίου

20 Μαΐου, 2016 11:29 Επιμέλεια: /

P5207080

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Σεραφείμ Αθανασίου με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα.

Ο κ. Μιχαλάκης ευχήθηκε στον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής καλή επιτυχία στη  νέα θέση ευθύνης υπογραμμίζοντας το σπουδαίο και δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και τη δεδομένη  στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Διοικητής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα, σε πλήρη ετοιμότητα,  θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και όπου κριθεί αναγκαίο.

Και τα δύο μέρη συμφώνησαν σε κλίμα εγκάρδιο  στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας και στην από κοινού  αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.