Αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη της Καλαμπάκας

27 Απριλίου, 2016 14:14 Επιμέλεια: /

SAM_1078_DCE

Τα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, και υπό την επίβλεψη Αντιδημάρχων και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας, αποκατέστησαν τα παρτέρια στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην είσοδο της Καλαμπάκας (περιοχή Διβάνη) και στην πλατεία πλατάνου.

Φυτεύτηκαν γκαζόν, λουλούδια, δενδρύλλια και τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες στον πεζόδρομο της βιβλιοθήκης και στην οδό Ιωαννίνων, που αποσκοπούν στην αισθητική αναβάθμιση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων πρασίνου της πόλης μας.

Ως δημοτική αρχή, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας κάνουμε έργο τις υποσχέσεις μας, αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε τους ελεύθερους χώρους πρασίνου, αποκαθιστούμε τα πεζοδρόμια της πόλης μας, έτσι ώστε να καταστεί η πόλη μας ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική.

 

Δήμος Καλαμπάκας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Οι άρχοντες προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσουν με τα «μεγάλα» έργα τους στα πλαίσια του προγράμματος «φρου φρου και αρώματα» . Συγκεκριμένα στην πλατεία δημαρχείου έβαψαν τις διαβάσεις πεζών στις 10 ώρα και στις 12 το μεσημέρι οι διαγραμμίσεις έσβησαν! Ξόδεψαν το δημόσιο χρήμα για τις διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών προκάλεσαν κυκλοφοριακό κουμφούζιο χωρίς αποτέλεσμα. Το κακό είναι ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.