Αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη της Καλαμπάκας

admin
admin
27 Απριλίου 2016, 14:14

Τα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, και υπό την επίβλεψη Αντιδημάρχων και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας, αποκατέστησαν τα παρτέρια στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην είσοδο της Καλαμπάκας (περιοχή Διβάνη) και στην πλατεία πλατάνου.

Φυτεύτηκαν γκαζόν, λουλούδια, δενδρύλλια και τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες στον πεζόδρομο της βιβλιοθήκης και στην οδό Ιωαννίνων, που αποσκοπούν στην αισθητική αναβάθμιση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων πρασίνου της πόλης μας.

Ως δημοτική αρχή, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας κάνουμε έργο τις υποσχέσεις μας, αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε τους ελεύθερους χώρους πρασίνου, αποκαθιστούμε τα πεζοδρόμια της πόλης μας, έτσι ώστε να καταστεί η πόλη μας ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική.

 

Δήμος Καλαμπάκας

 

  • ΟΧΙάς

    Οι άρχοντες προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσουν με τα «μεγάλα» έργα τους στα πλαίσια του προγράμματος «φρου φρου και αρώματα» . Συγκεκριμένα στην πλατεία δημαρχείου έβαψαν τις διαβάσεις πεζών στις 10 ώρα και στις 12 το μεσημέρι οι διαγραμμίσεις έσβησαν! Ξόδεψαν το δημόσιο χρήμα για τις διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών προκάλεσαν κυκλοφοριακό κουμφούζιο χωρίς αποτέλεσμα. Το κακό είναι ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .