ΕΣΠΑ 2014 – 2020

5 Ιανουαρίου, 2016 08:16 Επιμέλεια: /

espa_2014-2020-846x528_DCE

Άριστα , όπως ισχυρίζεται ο αρμόδιος Υπουργός  , πείρε η χώρα σε ότι αφορά  τους πόρους από το εκπνεόμενο  ΕΣΠΑ που έφτασε  , λέει , στο  98%  κάτι που την κατατάσσει  στην πρώτη θέση σε επίπεδο χωρών της Ε.Ε .

Και βέβαια σπεύδει να τονίσει ότι αυτό οφείλεται  στις εντατικές προσπάθειες  της Ελληνικής κυβέρνησης που θα συνεχιστεί   με αμείωτο ρυθμό επικεντρώνοντας  πλέον στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας των προσκλήσεων των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που θα εκδοθούν το αμέσως προσεχές διάστημα και θα αποτελέσουν μια πολύ σημαντική ένεση χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ελληνική οικονομία.

Τι σημαίνει αυτό ; Ότι οι Ο.Τ.Α θα πρέπει να ετοιμαστούν ώστε να καταθέσουν ώριμες προτάσεις ένταξης έργων . Σε ότι αφορά τώρα στα του δήμου μας η δημοτική αρχή το πρώτο έργο που θα προσπαθήσει να προωθήσει και τελικά να εντάξει  , είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.