Εσύ που σήμερα έμαθες σε ποια σχολή μπήκες

admin
admin
25 Αυγούστου 2016, 08:14

Εσύ που σήμερα έμαθες σε ποια σχολή μπήκες να ξέρεις,
Εμείς μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο το οποίο 5 άνθρωποι το έκλειναν όποτε ήθελαν και κανείς δεν τους έλεγε τίποτα.
Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου φοιτητές πετούσαν σακούλες με σκουπίδια σε πρυτάνεις και κανείς δεν τους έλεγε τίποτα.
Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου αν τυχόν έβγαινες να υπερασπιστείς το νόμο της Διαμαντοπούλου σε μια συνέλευση θα βρισκόταν κάποιος να σε πει φασίστα, να σου αρπάξει το μικρόφωνο και να σε κατεβάσει κάτω και φυσικά… κανείς δε θα του έλεγε τίποτα.
Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου η κυκλοφορία αφού πέσει ο ήλιος απαγορευόταν επειδή κυκλοφορούσαν ναρκωτικά και κλέφτες στους οποίους κανείς δεν έλεγε τίποτα.
Μεγαλώσαμε, τέλος, σε ένα πανεπιστήμιο όπου η πολιτικοποίηση γινόταν είτε με καδρόνια είτε με πάρτυ και κανείς ποτέ δε βγήκε μπροστά να μιλήσει για 5 πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό Πανεπιστήμιο.
Εσύ σήμερα που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες, ευχόμαστε όταν αποφοιτήσεις να μην πεις τα ίδια στους νεότερους τη μέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις. Ευχόμαστε να βρεις τη δύναμη, τα ψυχικά αποθέματα και τους φίλους για να αλλάξετε κάτι. Να υψώσετε το ανάστημα σας στην αυθαιρεσία και να πείτε «ΦΤΑΝΕΙ».
Καλή αρχή στην καινούρια σου ζωή.

 

Τομέας Ν.Τρικάλων

  • Mme Cassoulet

    Για τα οικονομικά σκάνδαλα με τους πρυτάνεις μούγκα.
    Για τους πρυτάνεις που διακοσμούσαν ψηφοδέλτια μούγκα.

  • survivor

    Σας θυμίζω, ότι υπήρχαν και πολιτικοί που όταν ήταν φοιτητές κυκλοφορούσαν με τσεκούρια, ότι τα παιδιά των πολιτικών αν και φοιτητές ήταν σε πολιτικά γραφεία και οργανισμούς και αμείβονταν, παιδιά πολιτικών και κολλητών που διορίζονταν αμέσως μετά τις σπουδές.
    Και όλα αυτά εσείς κάποτε τα στηρίζατε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε το ΠΟΤΑΜΙ, εκτός αν ψηφίζατε λευκό.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .