Εσένα Σακελλαρίου γιατί δεν σε κάλεσαν ;;;

15 Νοεμβρίου, 2016 09:25 Επιμέλεια: /

15045570_10211405003741217_733487054_n_dce

Δημαρχιακή μάζωξη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου και δη στην ταβέρνα του Ηλία Σιούτα ( Τσουκάτος).

Το μόνο σίγουρο της συνάντησης ήταν ότι όλοι αυτοί δεν ανταμώθηκαν τυχαία στην πλατεία και είπαν ας πιούμε ένα ουζάκι. Κάπου αποσκοπεί ο εν ενεργεία Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και ομοτραπεζώθηκε  με απερχόμενους Δημάρχους ( Τόλη , Ζιάκα , Παπαευθυμίου ).

Εντύπωση βέβαια προκάλεσε το γεγονός ότι από την σύναξη έλειπε ο Δημήτρης Σακελλαρίου αλλά και ο Κώστας Κωστούλας ( ο Ζαχαράκης ήταν απασχολημένος γιατί έπινε τσίπουρο στην Λέλη ).

Δεν είμαι σίγουρος ότι άρχισαν από τώρα οι διεργασίες για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση , αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι όταν  συντρώς  και συνπίνεις με κάποιον , κάτι σε ενώνει …..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Οσες φορές κι αν ανακατέψει την τράπουλα ο Σινάνης, “άσσοι” δεν υπάρχουν, παρά μόνον μπαστούνια.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.