Ερωτήματα

2 Ιουνίου, 2016 07:50 Επιμέλεια: /

kenakap 6_DCE

Το θέμα συμμετοχής ή όχι του δήμου Καλαμπάκας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΚΕΝΑΚΑΠ που συζητήθηκε στην συνεδρία του Δ.Σ την Τρίτη το βράδυ αποτέλεσε την θρυαλλίδα  για να ξεκινήσει μια γενικότερη κουβέντα για την λειτουργία του με τον δήμαρχο να αποφεύγει επιμελώς να απαντήσει σε ερωτήματα και προβληματισμούς που ετέθησαν από δημοτικούς συμβούλους . Ωστόσο ο πρόεδρος του σώματος Πολυζώης Χαλτσάκης  για μια ακόμη φορά μίλησε σε υψηλούς τόνους ζητώντας πλήρη ενημέρωση για  τα πως και τα γιατί !!!  Πρόεδρε , μήπως να προκαλέσεις ο ίδιος την ενημέρωση ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Αγαπητοί μου μην περιμένετε απαντήσεις και κυρίως λύσεις. Ο δήμαρχος παρότι ενημερωμένος δυστυχώς ακολουθεί το ίδιο δρόμο των προηγούμενης διοίκησης και προσπαθεί να επιβάλει το μούγκα στη στρούγκα.
    Αν θέλετε απαντήσεις και λύσεις μόνο οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης μπορούν να δώσουν, άτομα να συνδράμουν στην έρευνα υπάρχουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.