Εργοτάξιο το Καστράκι !!

29 Μαρτίου, 2017 11:31 Επιμέλεια: /

17579929_10212757191465065_971177529_n

Σε ένα μικρό εργοτάξιο έχει μετατραπεί αυτές τις ημέρες ο Οικισμός του Καστρακίου καθώς πραγματοποιούνται μια σειρά εργασιών σε διάφορες γωνιές του.

Συνεργείο ηλεκτρολόγων προχώρησε στην αποκατάσταση του φωτισμού καθώς σε πολλά σημεία του χωριού είχαν διαπιστωθεί προβλήματα με αποτέλεσμα να επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.

Συνεργείο του Δήμου ρίχνει πίσσα σε διάφορα σημεία όπου χρειάζεται αφού ο φετινός χειμώνας άφησε πίσω του αρκετές λακκούβες(ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται σήμερα και σε δρόμους της Καλαμπάκας).

Επίσης πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός σε διάφορα μονοπάτια όπως για παράδειγμα στο Αδράχτι και το Παλιό Καστράκι ενώ ξεκίνησαν και τεχνικές εργασίες που αφορούν στην Αγροτικής οδοποιίας Καστρακίου. Ένα έργο που όπως υποστήριξε στο Ράδιο Σταγών ο Δήμαρχος Καλαμπάκας θα ολοκληρωθεί στις αρχές καλοκαιριού.

Σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Καστράκι αυτές τις ημέρες παρών είναι και ο πρόεδρος κ. Περικλής Γιάννης ο οποίος δίνει χέρι βοηθείας όπου χρειαστεί .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.