Έργο Πολιτισμού – Τουρισμού

28 Οκτωβρίου, 2015 16:59 Επιμέλεια: /

μετεωρα απο πανω

Ενημερωτική Ημερίδα  διοργανώνει , διαβάζω σχετικά , η  Αρχιεπισκοπή Αθηνών με θέμα την παρουσίαση του έργου «Ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού»   .

Αντικείμενό  του η δημιουργία Ψηφιακού Βιωματικού Μουσείου, ώστε  να καταστεί εφικτή η προσέλκυση και η ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών περιλαμβάνοντας  την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και λογισμικού συστήματος για την προβολή του πολιτιστικού περιεχομένου, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε φυσικό χώρο .

Επίσης, περιλαμβάνει την παραγωγή του ψηφιακού υποβάθρου που θα δομηθεί σε σενάρια «βιωματικών» επισκέψεων. Επιπλέον, αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η Δημιουργία Διαδικτυακού Εικονικού Μουσείου, το οποίο θα δρα ως λογική συνέχεια του βιωματικού μουσείου στο διαδίκτυο.

Καλό , αν και πολύ στην εικονική πραγματικότητα το έχουμε ρίξει τελευταία , αλλά επί τη ευκαιρία , που βρίσκεται το «πλανητάριο»  Μετεώρων ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.