Έργο ανάπτυξης

7 Μαΐου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

DSCN0198_DCE

Από ετών τώρα υποστηρίζω ότι μετά τα ΜΕΤΕΩΡΑ και τον ορεινό , το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την Καλαμπάκα  ειδικά , αλλά  θα έλεγα  και για την ευρύτερη περιοχή , είναι ο ΠΗΝΕΙΟΣ !!!

Αυτό ο ποτάμι πρέπει να ξαναγίνει πηγή ζωής και όχι σκουπιδαριό .

Έβλεπα τις φωτογραφίες   κάποιοι   που ασχολούνται με το σπόρ των νερών και της περιπέτειας  να «σερφάρουν» στα νερά του και πραγματικά επανήλθε η πρόταση για αξιοποίηση της παρόχθιας ζώνης του ΠΗΝΕΙΟΥ .

Ας σκεφτούμε την εικόνα ενός ποταμιού καθαρού , με μικρά φράγματα  κατά μήκος  του ώστε να κρατά τα νερά , όχθες δενδροφυτευμένες με πράσινο , πάρκα αναψυχής και πολλά άλλα που μπορούν να γίνουν  αξιοποιώντας την πανίδα και χλωρίδα του και γενικότερα το οικοσύστημα  .

Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε πως μπορεί αυτό το όραμα , αφού μελετηθεί , να γίνει πράξη;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.