Εργαστήρι ORIGAMI για αρχάριους θα λειτουργήσει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

26 Ιουνίου, 2015 17:04 Επιμέλεια: /

origami-brochure

Εργαστήρι ORIGAMI για αρχάριους θα λειτουργήσει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών.

Το Origami, για όσους πιθανόν το αγνοούν, είναι μία τέχνη διπλώματος χαρτιού, όπου το κόψιμο δεν επιτρέπεται και έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εκπληκτικών κατασκευών, όπως ζώα, ανθρώπους, αυτοκίνητα, κλπ.

Το Origami επίσης, χρησιμοποιείται και σε πολλές επιστήμες, όπως η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, τα Μαθηματικά, κλπ.

Το εργαστήρι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών απευθύνεται τόσο σε  παιδιά ηλικίας 10-18 ετών, όσο και σε μεγαλύτερα «παιδιά» που επιθυμούν μια πρώτη γνωριμία με το αντικείμενο και θα υλοποιηθεί σε δύο ημέρες: Το Σάββατο στις 25 και τη Δευτέρα στις 27 Ιουλίου, 6-8 το απόγευμα. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Η δράση αυτή είναι δωρεάν για τους Φίλους του Μουσείου και τα παιδιά τους, ενώ για τους υπόλοιπους που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, η συμμετοχή τους εμπεριέχεται στο εισιτήριο εισόδου.

Πρόκειται ασφαλώς για μία δημιουργική απασχόληση, η οποία ταυτόχρονα διαχέει μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και συνεργασίας, ενώ αναδεικνύει συγχρόνως την ανάγκη προστασίας της φύσης και των ειδών της.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.