Εργασίες καθαρισμού καναλιών σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες

4 Μαΐου, 2016 09:00 Επιμέλεια: /

13000323_706017269538275_5676668601848460691_n

Συνεχίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων οι εργασίες καθαρισμού καναλιών σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Νομού, με σκοπό την παράλληλη αντιπλημμυρική θωράκισή τους. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης κ. Γιώργου Τριχιά,   μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων καθάρισαν κανάλια στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Μιχαλάκης «με διαρκείς παρεμβάσεις έχουμε ως στόχο την ασφάλεια των πολιτών, τη διαφύλαξη περιουσιών και την προστασία του περιβάλλοντος. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, όπου οι πόροι έχουν περιοριστεί σε εξαιρετικά ανησυχητικό βαθμό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συνεχίζει να προσφέρει έργο για την προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους αλλά και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούμε καθαρισμούς σε ρέματα και κανάλια με στόχο να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα, ειδικά κατά την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή και έτοιμοι να επέμβουμε σε κάθε έκτακτη περίσταση με πρώτο μέλημα τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών».

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.