Εργασίες για να προστατεύσουν την γέφυρα – Χιονίζει στα ορεινά !!!

14 Μαρτίου, 2016 10:53 Επιμέλεια: /

gefyra ergasies mart 2016 (4)

Δύσκολες ώρες για την μισογκρεμισμένη γέφυρα της Διάβας που  ¨Χαροπαλεύει ¨ κάθε στιγμή που τα νερά του ποταμού δεν λένε να μειωθούν τις επόμενες ώρες.

Μηχανήματα βρίσκονται μέσα στην κοίτη του ποταμού και προσπαθούν να διευθετήσουν τα νερά προς τέτοια κατεύθυνση , ώστε να προστατεύσουν όσο είναι δυνατόν τις κολώνες .

Υπάρχουν πάντως και απόψεις που αναφέρουν ότι οι παρεμβάσεις που γίνονται στο ποτάμι δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση αφού αντί το ποτάμι να απλωθεί , συρρικνώνεται.

Τώρα ποιος έχει δίκαιο θα φανεί σύντομα !!!

Εν τω μεταξύ άρχισε από τα ξημερώματα να χιονίζει στα ορεινά του Δήμου Καλαμπάκας. Στην Κορομηλιά το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 15 εκατοστά και συνεχίζει. Αν οι προβλέψεις την Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επαληθευτούν , τότε η αυριανή ημέρα θα είναι πιο ψυχρή και θα χιονίσει σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

gefyra ergasies mart 2016 (3) gefyra ergasies mart 2016 (2) gefyra ergasies mart 2016 (1) gefyra ergasies mart 2016 (5) gefyra ergasies mart 2016 (6)

 

xioni (1) xioni (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπουρανής

    Στις εκβολές του Πηνειού άρχισαν να φύονται πεπονιές ποικιλίας Διάβας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.