Εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

10 Μαΐου, 2016 14:30 Επιμέλεια: /

ΚΟΛΑΖ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ

Εργασίες διαγράμμισης πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και συγκεκριμένα στους τομείς ευθύνης της.

Η διαγράμμιση πραγματοποιείται στα πλαίσια της βελτίωσης της ασφάλειας των διερχόμενων αυτοκινήτων και ειδικότερα λόγω της αναμενόμενης αύξησης κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των καλοκαιρινών μηνών. Η εν λόγω διαγράμμιση γίνεται αποκλειστικά με μηχανήματα και προσωπικό από το μηχανικό εξοπλισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας με αποτέλεσμα την σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Η οριζόντια διαγράμμιση (χρώματος λευκού) γίνεται ανά λωρίδα κατεύθυνσης κυκλοφορίας και στον άξονα και στην οριογραμμή με το ανάλογο πλάτος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στη Διεύθυνση Τροχαίας Λάρισας και τον διοικητή κ. Καφετζή, για τη συνδρομή τους στην διαχείριση της  κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η διαγράμμιση ξεκίνησε από το δρόμο Λάρισας – Τρικάλων και θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα δίκτυα δίνοντας προτεραιότητα στις εθνικές οδούς όπως Λάρισα-Φάρσαλα, Λάρισα-Τύρναβος-Ελασσόνα-Σαραντάπορο, Λάρισα-Καρδίτσα, Λάρισα-Βόλος (Π.Ε.Ο.) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και το υπόλοιπο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας.

 

Παράλληλα ξεκίνησε και η κοπή χόρτων στα ερείσματα εκατέρωθεν του οδοστρώματος με μηχάνημα που ανήκει και πάλι στο μηχανικό εξοπλισμό της Π.Ε. Λάρισας με σκοπό την ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων. Η κοπή χόρτων γίνεται μόνο στο έρεισμα και δεν περιλαμβάνει το κλάδεμα των δέντρων, θάμνων κλπ. για τα οποία απαιτείται ειδικό μηχάνημα κοπής με βραχίονα και για το οποίο θα ακολουθήσει δημόσιο έργο. Με δεδομένο ότι η βλάστηση σε όλο το δίκτυο έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, θα πρέπει να επισημανθεί η επικινδυνότητα σε ορισμένα σημεία, στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρις ότου γίνει καθαρισμός-κοπή χόρτων καθώς και κλάδεμα των δέντρων και κυρίως εκεί που εμποδίζουν την κάθετη σήμανση καθώς και τους φωτεινούς σηματοδότες.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.