Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού

3 Σεπτεμβρίου, 2015 10:26 Επιμέλεια: /

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ_DCE

Συνεχίζονται καθημερινά και με αμείωτο ρυθμό από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του περσινού χειμώνα.

Σε επικοινωνία που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο κ. Αγοραστός ζήτησε την πλήρη και άμεση αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες του ορεινού όγκου να μετακινούνται με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων συνεχίζουν καθημερινά τις παρεμβάσεις τους, στο οδικό δίκτυο, σε γέφυρες και σε κοίτες ποταμού και όπου αλλού χρήζει άμεση αποκατάσταση ζημιών.

Ο κ. Μιχαλάκης περιόδευσε σε έργα που γίνονται σε ολόκληρο το Νομό, όπως στις εργασίες αποκατάστασης ζημιών στον πορταϊκό ποταμό, στην περιοχή της γέφυρας Αλεξίου και στο οδικό δίκτυο του άξονα Νέας Πεύκης, Λιβαδοχωρίου, Παράμερου Μεσοχώρας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.