Εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Καλαμπάκας και των Τοπικών Κοινοτήτων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
4 Αυγούστου 2015, 11:42

Ο περασμένος Χειμώνας αλλά και οι βροχές της Άνοιξης είχαν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Καλαμπάκας και ήταν συχνές οι διαμαρτυρίες των οδηγών.
Ο Δήμος αδυνατούσε να αποκαταστήσει τις ζημιές αυτές όχι γιατί δεν ενδιαφέρθηκε αλλά γιατί δεν μπορούσε να προμηθευτεί υλικό ( πίσσα ) που θα χρησιμοποιούσε.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Βουρλίτσης είχε προσπαθήσει να προμηθευτεί υλικό αλλά δεν ήταν εφικτό το εργοστάσιο που λειτουργεί στον Δήμο Καλαμπάκας να ανοίξει μόνο για τον Δήμο , μιας και αυτήν την εποχή έργα σε εξέλιξη δεν υπάρχουν.
Τελικά την Δευτέρα το εργοστάσιο άνοιξε και έτσι ο Δήμος προμηθεύτηκε πίσσα ( 5-6 φορτηγά ) και άρχισε την αποκατάσταση των προβλημάτων στους δρόμους , όχι μόνο στην Καλαμπάκα αλλά και στα Χωριά.
Η αποκατάσταση γίνεται χειροποίητα και όχι με κάποιο μηχάνημα και για τον λόγο αυτό έχει επιστρατευτεί ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στον Δήμο ( ορισμένου χρόνου ) , με στόχο να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο.
Πάντως οι εργασίες αφορούν το εσωτερικό δίκτυο της Καλαμπάκας και των Χωριών αφού για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο μεριμνά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

 • otinanai

  Ο κ. Βουρλίτσης δεν μπορούσε να βουλώσει κάποιες επικίνδυνες με τσιμέντο?
  Ή αδυνατούσε να βρει και τσιμέντο?
  Επίσης σωστό κλείσιμο για λακκούβες έκανε ο Μπουτίνας την τελευταία 4ετία του, αυτές θα ανοίξουν πάλι μέχρι το Σεπτέμβριο.

  Για πανηγύρια και χορούς πρώτοι είναι αλλά για να λύσουν κάνα πρόβλημα…

 • ΟΧΙάς

  Όλα καλά για την προμήθεια πίσσας. Τις πεσμένες πινακίδες ποιος σας εμποδίζει να τις μαζέψετε.
  Τα χόρτα στα πεζοδρόμια και τα χώματα στους δρόμους γιατί δεν τα καθαρίζετε.
  Τις διαφημιστικές πινακίδες γιατί δεν τις ξηλώνετε. Τις ζαρντινιέρες με τις πετούνιες γιατί δεν τις ανανεώνετε. Τον κανονισμό για τα τραπεζοκαθίσματα γιατί δεν τον εφαρμόζετε. Τα φώτα στην οδό Πίνδου ακόμα αναβοσβήνουν γιατί δεν τα επισκευάζετε.
  Καλό δεκαπενταύγουστο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .