Εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Καλαμπάκας και των Τοπικών Κοινοτήτων

19 Ιουλίου, 2016 12:10 Επιμέλεια: /

asfaltostrosi_DCE

Είναι ο μήνας που κάθε χρόνο στον Δήμο Καλαμπάκας πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των δρόμων.

Ο Χειμώνας , οι βροχές της Άνοιξης , αλλά και οι εργασίες που γίνονται από την ΔΕΥΑΚ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμπάκας ) δημιουργούν κάθε χρόνο  σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Καλαμπάκας και αυτό αποτελεί  λόγο για συχνές διαμαρτυρίες των οδηγών και των πεζών.
Ο Δήμος αδυνατεί να αποκαταστήσει τις ζημιές αυτές ενωρίτερα ,  όχι γιατί δεν ενδιαφέρεται αλλά γιατί δεν μπορεί να προμηθευτεί υλικό ( πίσσα ) που θα χρησιμοποιήσει.
Αυτή την εποχή  τα  εργοστάσια άνοιξαν  και έτσι ο Δήμος προμηθεύτηκε πίσσα ( 5-6 φορτηγά ) και άρχισε την αποκατάσταση των προβλημάτων στους δρόμους , όχι μόνο στην Καλαμπάκα αλλά και στα Χωριά.

Η αποκατάσταση ξεκίνησε την χθες Δευτέρα με τα συνεργεία να εργάζονται μέσα στην πόλη και στον πρώην Δήμο Βασιλική , παρουσία του Αντιδημάρχου κου Βουρλίτση και του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας κου Σινάνη ( ο οποίος έχει καταγράψει τα σημεία που παρατηρείται το πρόβλημα).

Συνέχεια το συνεργείο θα μεταβεί σε Διάβα , Καστράκι , Κρύα Βρύση και σε όσα Χωριά έχουν πρόβλημα.

Η αποκατάσταση γίνεται χειροποίητα και όχι με κάποιο μηχάνημα και για τον λόγο αυτό έχει επιστρατευτεί ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στον Δήμο ( ορισμένου χρόνου ) , με στόχο να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο.
Πάντως οι εργασίες αφορούν το εσωτερικό δίκτυο της Καλαμπάκας και των Χωριών αφού για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο μεριμνά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.