Έργα 6,5 εκατομμυρίου ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση άμεσων ζημιών από τις πλημμύρες στο Νομό Τρικάλων

25 Οκτωβρίου, 2016 12:20 Επιμέλεια: /

plimira-katastrofes-2016-2-98

Με σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομίας. Ανάπτυξης και Τουρισμού ενημερώνει για την εκταμίευση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για την άμεση αποκατάσταση ζημιών στις υποδομές του Νομού Τρικάλων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τα χρήματα διατίθενται άμεσα για :

 

  1. Έργα αποκατάστασης ζημιών (κατολισθήσεις στα πρανή των οδών, υποχώρηση – βύθισμα οδοστρώματος, αποξήλωση κιγκλιδωμάτων, καταστροφή τεχνικών έργων) που προκλήθηκαν σε τμήματα του οδικού δικτύου.
  2. Έργα καθαρισμού κοίτης ποταμών, καθαίρεσης καταστραφεισών κοιτοστρόσεων, συμπλήρωσης και κατασκευής νέων αναχωμάτων, κατασκευής αντιπλημμυρικών προβολών, προστασίας θεμελίων γεφυρών.
  3. Έργα προστασίας με επεμβάσεις σε ποταμούς και χειμάρρους εντός των ορίων Π.Ε. Τρικάλων.

 

Στα πλαίσια της χρηματοδότησης των εν λόγω έργων ο αρμόδιος Υφυπουργός Οικονομίας κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι «Εξασφαλίσαμε τους απαιτούμενους πόρους για την αποκατάσταση και ενίσχυση των τοπικών υποδομών, ώστε να βελτιωθούν οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης των πολιτών και να επανέλθουν στην κανονικότητα οι παραγωγικές δραστηριότητες στις πληγείσες περιοχές».

Σε αυτή την κατεύθυνση, η συγκεκριμένη εκταμίευση αποτελεί δικαίωση των συντονισμένων προσπαθειών όλων των θεσμικών φορέων του Νομού Τρικάλων και καταδεικνύει τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της προστασίας των περιουσιών τους.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.