Έρχεται !!!

13 Ιουνίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

papaxristos grammateas_DCE

Εμείς το είχαμε γράψει εδώ και πολύ καιρό  ότι  οι Τρικαλινοί Δημοκράτες Σοσιαλιστές , προετοιμάζονται να υποδεχθούν τον πρόεδρό  τους  – πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου  .

Λοιπό….οοον  , ο ερχομός  εντάσσεται , όπως πληροφορούμαι  ,  στην περιοδεία στη Θεσσαλία  την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα και την Παρασκευή  18 Ιουνίου , πρώτα ο Θεός , τα Τρίκαλα.

Τώρα ο Καλαμπακιώτης συνεργάτης του – πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος επιχειρεί να εντάξει την Καλαμπάκα στο πρόγραμμα με επίσκεψη στο δημαρχείο σε πρώτη φάση κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα είναι θετικό καθώς η πολιτική έχει γυρίσματα καθώς λένε .

Σωτήρη , καλώς να  τον υποδεχθείτε  αλλά ο πρώην δήμαρχος και νυν αρχηγός της αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακελλαρίου θα ήθελε , όπως λένε οι πληροφορίες μου , να τον υποδεχθεί στο γραφείο  του !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.