Έρχεται «βροχή» Διδυμίδων

12 Δεκεμβρίου, 2015 08:25 Επιμέλεια: /

peftasteria1008_DCE

Μια από τις πιο θεαματικές βροχές διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, θα  έχουμε  την δυνατότητα  να παρακολουθήσουμε  το βράδυ της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου, προς το ξημέρωμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου.  Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ το φαινόμενο στην κορύφωσή του θα φτάσει από τις 12 Δεκεμβρίου και μετά με 100 μετέωρα την ώρα, ενώ ο ουρανός κυριολεκτικά θα λάμψει απ’  τα  «πεφταστέρια»  από το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.

Λοιπόν , ούτως εχόντων σύμφωνα με την ΝΑΣΑ δεν έχουμε παρά να στρέψουμε το βλέμμα προς τα  επουράνια για να απολαύσουμε το φαινόμενο , καιρού επιτρέποντας φυσικά μια και αν έχουμε συννεφιά μάλλον θα χάσουμε το θέαμα .

Τι να κάνουμε , αφού όλα γύρω  μας πατάγουν , ας απολαύσουμε τα απλά πράγματα που μας προσφέρει η Θεία πλαστουργία  του σύμπαντος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.