Επιβεβαίωση

3 Ιουνίου, 2017 08:21 Επιμέλεια: /

xalkos_dce

Επιτέλους κάτι φαίνεται να κινείται σε μια μάστιγα που ταλανίζει  έντονα την  επαρχία και αφορά την κλοπή  διάφορων μετάλλων τα οποία πωλούνται από  πλανόδιους    μεταλλοσυλλέκτες  σε διάφορες μάντρες . Δυστυχώς τα φαινόμενο εξελίχθηκε σε προσοδοφόρα επιχείρηση καθώς η περισυλλογή μεταλλικών αντικειμένων ακουμπά και έργα κοινής ωφέλειας με συνέπεια να ζημιώνουν το κοινωνικό σύνολο .

Μια τρανταχτή απόδειξη  αποτελεί  ο καρπός έρευνας από τις αστυνομικές αρχές που οδήγησε  στην κατάσχεση 760 κιλά απογυμνωμένων καλωδίων, 25 μπαταριών για οχήματα, 15 μοτέρ άρδευσης, 20 βάνες, σωλήνες και άλλα αντικείμενα υδραυλικών εγκαταστάσεων, συλλογή εργαλείων χειρός μέσα σε μεταλλική θήκη και μια συσκευασία με φίλτρα ηλεκτρικής σκούπας. Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί νομικό καθεστώς που θα διέπει αυτού του είδους την δραστηριότητα προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.