Επιβάτης πανηγυρίζει την selfie με τον αεροπειρατή

admin
admin
30 Μαρτίου 2016, 08:00

Καθένας έχει τον τρόπο του να διαχειρίζεται καταστάσεις πίεσης -ίσως λοιπόν δεν πρέπει να είναι κανείς τόσο αυστηρός με τον βρετανό επιβάτη στην αεροπειρατία της Λάρνακας, ο οποίος… πανηγυρίζει ως την «καλύτερη selfie που τραβήχτηκε ποτέ» την φωτογραφία με τον αεροπειρατή.

Στη φωτογραφία (που δεν είναι ακριβώς selfie, αλλά ας κάνουμε τη χάρη στον επιβάτη) φαίνεται και η «ζώνη εκρηκτικών» που τελικά αποδείχθηκε, ευτυχώς, ψεύτικη.

Ο 26χρονος βρετανός Μπεν Ίνς ήταν μεταξύ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο Σεΐφ Ελντίν Μουστάφα, το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.

Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, ο Ινς ζήτησε μία φωτογραφία με τον αεροπειρατή. Ο αεροπειρατής δέχθηκε και ο 23χρονος Ινς πόζαρε για το φακό με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (δίνοντας σε αεροσυνοδό το κινητό του για να βγάλει και τη φωτογραφία, εξ ου και ο άστοχος χαρακτηρισμός «selfie»).

«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί το έκανα, σκέφτηκα ότι αν γινόταν έκρηξη δεν είχα τίποτα να χάσω» είπε μιλώντας στη βρετανική Sun, καταλήγοντας πως «πρέπει να είναι η καλύτερη selfie που έχει τραβηχτεί ποτέ».

Οι συνθήκες της αεροπειρατίας παραμένουν συγκεχυμένες και τα κίνητρα του δράστη άγνωστα – οι κυπριακές Αρχές περιορίστηκαν στο ότι ήταν «ψυχικά ασταθής». Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή στην Κύπρο την Τετάρτη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .