Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπάκας

admin
admin
23 Δεκεμβρίου 2017, 18:37

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας   Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα:  «Παράλληλες Ιστορίες Χριστουγέννων»

Συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία του Αγίου Αθανασίου  Μπάρας Τρικάλων και η Χορωδία  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Μια όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση που προσέγγισε με έναν διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα, τον τρόπο που επικράτησε να εορτάζονται αλλά και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων όπως πηγάζει από το Σπήλαιο της Βηθλεέμ.

Ακούστηκαν τα τραγούδια:

Το Ερημοκλήσι, Άγια Νύχτα, Στη σπηλιά της Ειρήνης, Παντού Τραγούδια, Προσκυνητές, Φαμ Φαμ Φαμ, Ελάτε να δείτε, Ποιο νάναι αυτό το μικρό Παιδί, οι ποιμένες γονατίζουν, Βηθλεέμ.

Κατά την διάρκεια του έργου θα ακουστούν και σύντομα αποσπάσματα σύγχρονων τραγουδιών:

Χρόνια Πολλά – Φίλοι για Πάντα, Χρόνια Πολλά (Ρουβάς), Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα (Σαμίου), Χριστούγεννα (Βανδή), Οι Καμπάνες Χτυπούν (ΟΝΕ), Ρούντολφ το ελαφάκι

Η παράσταση θα κλείσει με κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που θα τραγουδήσουν μαζί οι δύο χορωδίες

Τη χορωδία του Αγίου Αθανασίου διεύθυνε ο κος Λεωνίδας Πλαστάρας, εκπαιδευτικός, μουσικός και συγγραφέας σειράς παιδικών μουσικών έργων και τη χορωδία του 1ου Δημοτικού η κα. Ρένα Λιάππη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .